fredag 28 november 2014

Timons rum

Timon har fått Elvins gamla rum efter övermålning av den blåa färgen. Vi har satt tillbaka två av hyllorna som Elvin hade förut. Min tanke var att det skulle bli ett lugnt rum för vila och koncentration. 

På översta hyllan från vänster: klocka med kulram; ett loppisfynd, en korg, också ett loppsifynd med sjalar från Farmor, en trälåda från Blombacka, min gamla katt, en docka som jag sydde till julen 2012, en näverburk, från Farmor tror jag, med nötter och kastanjer i, klossar och trädjur från Blombacka.

Nästa hylla: några mindre träbrickor från Blombacka, korg från farmor med matlagnings- och serveringsgrejor i, en bakspade/pizzaspade från Blombacka, lekmat från Ikea, Kockums tvättfat från Blombacka med en korg med medicin burkar och sprutor i, byrålåda från blombacka med plåtburkar med kastanjer och snäckor i, korg från Blombacka med Ikea-klossar och gamla ärvda bokstavsklossar samt en korg fylld med klossar från blombacka.

Under hyllorna står min gamla dockvagn, en korg från farmor med lego i, en stor låda från Blombacka som Ulf satt hjul på med gosedjur i. Den är tänkt att ha tågbanan i om han får fler delar och de inte får plats längre i den andra fulla korglådan längst till höger. I korgen ovanpå från Blombacka ryms hus, tåg och bilar till tågbanan. Nästan hela golvet täcks av tågbanan.
Här sover Timon. Jag hade precis tänkt mig att han skulle ha en så'n lampa som den han har men den fanns inte längre på Ikea, som tur var hade vi en på vinden.  I trädet har jag ev tänkt hänga ett familjefoto så småningom. Timon har fått nya sängkläder från Ikea, men örngottet närmast kommer från Blombacka. Det virkade överkastet är ett loppisfynd som bara kostade 20:-. inköpt sommaren förra året. Det var lite håligt, men efter att ha tillbringat sommaren i Skåne så blev det så här fint. Korgen med böckerna är också ett loppsifynd från några år sedan, 10-20:- kronor har jag betalt för den.  Och fårfällen har vi haft länge, från Ikeas fyndavdelning. Har ingen bild på lampan men den är en korglampa från Blombacka

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar