Bröden blev så här fina, gjorda på mjölrester och gryn efter eget huvud.
Nästa gång provar vi nog receptet i Heaven on Earth
som ska vara särskilt lättarbetad för barn att baka med.
Vi hade inte rätt mjölsort hemma denna tisdag
när det var dags för spontanbak främst för skojs skull.
när det var dags för spontanbak främst för skojs skull.
Men vår deg gick också bra att knåda med. Och sjunga till. Och ramsa till.
Att sen inte Timon gillar mackor spelar mindre roll.
Jag hade en linsröra i frysen från boken Kökets fyra årstider som inte var någon höjdare vare sig med ris, pasta eller för sig själv som blev riktigt bra tillsammans med en brödbit. Det blev min och Emmys middag |
Hej!
SvaraRaderaKul att hitta in till dig! Hur gamla är dina barn?
På återseende!
Välkommen!
RaderaDöttrarna är 15 och ett halvt och snart 13. Gossarna fyller båda år i Mars; 10 och 3.